Welkom,

Let op !!!!!!

De overheid geeft het dringende advies om in alle openbare ruimtes mondmaskers te dragen, en wij in ons eethuis gaan daar uiteraard in mee.

Bij binnenkomst altijd een mondmasker op.

Eenmaal aan tafel dan mag het mondmasker af !

Als men zich gaat bewegen in ons eethuis (B.V toilet bezoek of afrekenen) het mondmasker op!

Wat gaat er veranderen; Voor reserveringen in het restaurant is het telefoonnummer van De Helden: 030 – 20 14 357, In het restaurant, aan de bar, mag u uiteraard ook een tafel reserveren bij ons. Via onze website kunt u ook reserveren: www.eethuisdehelden.nl (info@eethuisdehelden.nl)

Wij gaan in tijdsblokken werken van 2 uur, dit is om de 1,5 mtr. regel te kunnen handhaven.En uiteraard om zoveel mogelijk gasten te mogen ontvangen en blij te maken met een avondje uit. De tijdsblokken zijn van 17:00 uur tot 19:00 uur en van 19:00 uur tot sluit.
Bij binnenkomst word u ontvangen door een van ons. Er worden u een paar gezondheidsvragen gesteld in verband met het coronavirus. Dit is conform de richtlijnen van het RIVM.
Na het desinfecteren van uw handen mag u plaatsnemen aan de toegewezen tafel.
Op uw tafel vind u onze huisregels, wij vragen uw medewerking om deze huisregels na te leven om een zo veilig mogelijke omgeving te hanteren. Voor uzelf en andere gasten.

Het telefoonnummer voor bestellingen van afhaalmaaltijden blijft ongewijzigd, 06 – 43 01 25 58. U kunt van maandag t/m vrijdag van 10:00 uur tot 14:00 uur gebruik maken van dit nummer voor het bestellen van een afhaalmaaltijd en in het weekend een sms of appje. Belangrijk: het e-mailadres voor het bestellen van afhaalmaaltijden is gewijzigd in: afhaalmaaltijdendehelden@gmail.com Alvast hartelijk dank voor uw medewerking en wij gaan er met z’n allen iets moois van maken💪

Met vriendelijke groet,
Team Eethuis De HeldenLees meer over ons